Friidrettsskole

Vi gjentar suksessen fra 2014 og 2015 og i samarbeid med Norges Friidrettsforbund inviterer Ås IL Friidrettsgruppe til Idrettsleker/Friidrettskole for barn i alderen 6-12 år. Dette blir aktivitetsdager fylt med spennende fysisk utfoldelse preget av lek, moro og mestring av friidrettsøvelser på barnas premisser. Instruktører er erfarende utøvere og trenere fra Friidrettsgruppa. Alle deltagere får en flott utstyrspakke treningsskjorte og andre overraskelser.

Hvor: Ås Stadion

Når: Mandag 15. til onsdag 17. August (de siste dagene av skoleferien når SFO har planleggingsdager) fra kl. 9:30 til 15 hver dag.

Påmeldingsavgift: Kr 800,- (Lunch er inkludert hver dag)

Påmeldingsfrist: 31 Juli – Deltagerbegrensning på 120 deltagere og førstemann- til- mølla-prinsippet gjelder.

Følg denne lenken til påmelding: http://www.deltager.no/Idrettsleker/friidrettskole_i_as_15082016

INFORMASJON TIL DELTAKERNE

Da er det snart klart for årets friidrettsskole i Ås. Mandag 15 august braker det løs med 120 forhåpentligvis ivrige og aktive barn i alderen 6-12 år som i løpet av 3 dager skal få forsøke seg på en rekke øvelser innenfor løp hopp og kast under veiledning av aktive og dyktige ungdomsutøvere/trenere fra friidrettsgruppa.

Oppmøte er ved klubbhuset alle dager kl: 9:30, men på mandagen åpner vi for registrering fra kl. 9:15. Vi avslutter kl. 15:00.

Lunch (brød med pålegg og melk/juice) serveres hver dag så med mindre barna har spesielle behov er det ikke nødvendig å ha med matpakke. En drikkeflaske (merket med navn) derimot er lurt å ha med.

Foreldre/foresatte som ønsker å være tilstede på stadion er selvfølgelig hjertelig velkomne til det, men vi ser helst at de ikke følger barna rundt da det erfaringsmessig fungerer best for både barn og instruktører med foreldre-fri sone rundt aktivitetene.

Bekledning: Vi vil i utgangspunktet gjennomføre alle aktivitetene utendørs så påkledning etter været er en fordel. Vi anbefaler: joggesko, shorts og t-skjorte og en overtrekksdrakt som kan tas av og på etter været og aktiviteten. Selv om det blir litt regn er ikke gummistøvler noe lurt skovalg – da er det bedre å sende med tørre sokker og et ekstra par sko til skifte.

Den siste dagen gjennomfører vi som et «myldrestevne» hvor deltagerne får prøvd seg i det de har lært og vi måler resultater i enkelte øvelser (det lages ingen resultatlister, men resultater påføres den enkeltes startnummer). Disse kan man da sammenligne med resultater som oppnås i Bygdemesterskapet som arrangeres torsdag 1. september.