Kvistkvaset torsdag 1. mai

Orienteringsgruppa hadde sin tradisjonelle stafett «Kvistkvaset» torsdag 1. mai. I likhet med Parkløpet var det med flere som har gått på ski i vinter.

Vegard Aarstad og Nils Tveite mot siste post på andre etappe i ungdomsstafetten.

300 stafettøpere og 50 i fellesstarten for gutter og jenter i alderen 8-12 år.
Arena ved Vinterbro barnehage og løyper i området vest for Tusenfryd.
Fellesstarten er for de yngste og innledet som vanlig Kvistkvaset. Enkelt og greit opplegg: Alle starter samtidig, det er ei relativt enkel løype og muligheter for å henge. Ledsagere kan være med rundt for å følge de som er usikre. Fine premier til alle.
Marthe Lundqvist (12) kom først til mål av Ås-løperne. Totalt deltok 10 fra Ås, de fleste har vært innom skitreninga i vinter.
Karoline og Magnus Kvarme Gangnæs (foran). Bak f.v. Eline Skjevdal, Tiril Lilleheier, Christine Kure, Erlend Tveite og Marthe Lundqvist.
 
Ungdomsstafetten
Ås-NMBU Orientering hadde lag i ungdomsklassen sammen med Kolbotn & Skimt O-lag (åtte fra Ås, ei fra Kolbotn).
På andre etappe (kort, lett og lik løype for alle) kan en ha flere løpere på laget. På tredje kan det være inntil to. Første gutt eller jente sender ut løper(e) på neste etappe.
Vegard Aarstad, Mathias Alten og Nils Tveite var tre av de fem som løp andre etappe. Nils og Vegard kom først til veksling og sendte Kjersti Lundqvist ut på tredje etappe.
Ås-laget ble nummer 15 av de 24 lagene.
 
 
Kjersti Lundqvist på nest siste post.